Naarmate meer beren en mensen het door elkaar halen

Park Rangers proberen om mensen en beren te scheiden van Yosemite

DARYN KAGAN, CNN ANCHOR: Nou, hier is een primeur in Yosemite Valley in Californië. Naarmate meer beren en mensen het door elkaar halen, zijn parkwachters nu actief op zoek naar beren om ze uit het gebied te moncler jas sale verwijderen.

Jim Wieder (ph) van ons aangesloten moncler jassen klik hier dames station KGO heeft meer.

JIM WIEDER, KGO REPORTER (voice-over): Joe Madison en Lee Stansfield (ph) zijn leden van de eerste berenpatrouille van Yosemite.

ONBEKENDE moncler dames MAN: Dus die piep die u hoort, is een kraag van een beer.

ONBEKENDE MAN: We 2018 moncler gaan hier gewoon wat voorbait doen om de beer in moncler nederland de val te moncler outlet lokken en hem naar binnen te moncler sale krijgen.

WIEDER: En schiet soms beren neer.

WIEDER: Voorlopig zijn de kogels moncler heren niet-dodelijk. Dat zou kunnen veranderen als beren moncler jas dames sale niet de boodschap krijgen om buiten Yosemite Valley te blijven.

Deze zomerwachters hebben tientallen gevallen van beren gedocumenteerd die in voertuigen binnendrong, op zoek naar voedsel.

ONBEKENDE MAN: Wat veel beren doen, is dat moncler jassen heren sale ze hier hun klauwen in dit bovenste gedeelte krijgen en dan gewoon naar moncler jas outlet beneden trekken om het hele deurframe naar beneden te buigen. moncler jas heren Andere beren slaan gewoon uit het raam.

WIEDER: Het programma wordt gecoördineerd door Ranger Christine Cowles. Ze noemt de patrouille nog een laatste ruk. Als het niet werkt, zullen Rangers echte kogels gaan gebruiken.

CHRISTINE COWLES, PARK RANGER: We willen de beren een negatieve ervaring geven en de moncler jassen outlet beren gelijkstellen aan iets slechts, angstaanjagends moncler outlet sale of misschien een beetje pijn met mensen.

ONBEKENDE MANNELIJKE: Welkom aan moncler jassen boord van moncler jas dames de ‘Valley Floor Tour.’ WIEDER: Yosemite-gids David Clark vat de berenpatrouille samen als een goede eerste stap. Maar moncler jassen heren beweert ook dat de federale overheid niet genoeg alarm heeft gegeven aan gasten en kampeerders.

Onlangs schoot een moncler jas heren sale camper naar een beer om zijn gezin te redden. De beer werd opgespoord en vermoord.

NIET-GEÏDENTIFICEERDE VROUWELIJKE: Wij zijn van de Universiteit van Idaho. En we doen moncler uitverkoop wat onderzoek deze zomer hier in Yosemite.

WIEDER: De beersituatie is ook onderdeel van een drie jaar durende studie met de Park Service. Het rapport moet opties bieden om de behoeften van de oudere staatslieden van Yosemite in evenwicht te brengen met de moncler jassen dames sale moncler outlet https://www.monclersale.nl behoeften van toeristen die een van de mooiste plekken in het land bezoeken.

Leave a Reply