Hij zei dat Hawaii moncler jas dames sale al de aanbevelingen

rapport beschuldigt Hawaï raket schrik op menselijke fout

regeringsrapport op dinsdag de schuld Hawaï valse waarschuwing van een raketaanval in januari op een combinatie van menselijke fouten en ontoereikende waarborgen.

Het moncler outlet sale definitieve rapport van de Federal Communications moncler outlet https://www.monclersale.nl Commission over het incident volgde op onthullingen dat de medewerker die de waarschuwing gaf een testoefening verwisselde voor een daadwerkelijke aanval.

De FCC zei dat de primaire moncler jassen outlet fout moncler jas sale het misverstand was van de moncler dames werknemer die de waarschuwing stuurde, maar het gaf ook de schuld aan een miscommunicatie tussen twee supervisors.

Uit het rapport bleek dat Hawaii veel meer oefeningen deed 2018 moncler dan normaal en geen plan had om te reageren en een vals alarm te corrigeren. Het moncler heren beschuldigde ook tekortkomingen in Hawaii training.

De twee belangrijkste civiele functionarissen van moncler outlet het Hawaii Emergency Management Agency traden in januari af na het incident en een waarschuwingssysteem officier die toegaf dat hij per ongeluk de waarschuwing had afgegeven, was moncler nederland ontslagen. homesite Hawaii heeft verschillende wijzigingen aangebracht in een poging om toekomstige incidenten te voorkomen en heeft vorige maand een nieuwe beheerder van moncler jas outlet het noodbeheerbureau moncler uitverkoop benoemd.

Een onderzoek in Hawaï in moncler jas heren januari vond dat het systeem voor het activeren van een raketwaarschuwing en het uitvoeren van noodoefeningen diep gebrekkig was, onvoldoende duidelijkheid ontbeerde, faalveilig bestuurt moncler jassen heren of zelfs een voorgeprogrammeerde manier om een ​​vals alarmbericht aan het publiek te geven.

Het Hawaï Emergency Management Agency verwees vragen door naar luitenant-kolonel Charles Anthony, een woordvoerder van het Hawaï-ministerie van Defensie, die het FCC-rapport noemde en moncler jas heren sale zei dat het grotendeels hetzelfde onderwerp omvatte als de staatsrecensies moncler jassen dames hadden gevonden. Hij zei dat Hawaii moncler jas dames sale al de aanbevelingen van de FCC had geïmplementeerd of bezig was met moncler sale het moncler jassen implementeren ervan.

FCC-commissaris Jessica Rosenworcel moncler jas dames zei in een verklaring dat het rapport het waarschuwingsresultaat van meerdere menselijke en operationele storingen heeft gevonden.. De oplossing van dit alles zou een topprioriteit moeten zijn, van het bevorderen moncler jassen heren sale van de beste werkwijzen tot het instellen van moncler jassen dames sale een mechanisme voor het melden van valse meldingen.

In het FCC-rapport werd aanbevolen dat alle landen twee werknemers nodig hebben om een ​​noodwaarschuwing goed te keuren en procedures hebben om snel valse waarschuwingen te verhelpen.

Leave a Reply